πŸ‘ Zijn eigen land - Robbert Ammerlaan (16-Sep) - Boek Downloaden

Zijn eigen land
Boektitel : Zijn eigen land
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 416 pagina's
Jaar : 16-Sep
Categorie : Literatuur & Romans, Literaire romans,
Uitgever : Robbert Ammerlaan
Taal: Nederlands

Leest goed en makkelijk. met veel leuke brieven,foto's etc. Vooral leuk om te lezen hoe sommige boeken van mulisch tot stand zijn gekomen. een fascinerende man met een fascinerend leven. Ik had het boek in negen dagen uit had van mij nog meer pagina's mogen hebben. Vond het jammer om te sluiten.

Robbert Ammerlaan is er mijns inziens volkomen in geslaagd om een boeiende beschrijving te geven van het lange en turbulente leven van een van onze belangrijkste schrijvers. Ik heb het boek met veel plezier gelezen. Een aanrader!

Prachtige dikke pil. Rijk geillustreerd. Dit boek is slechts een voorproefje van de nog te verschijnen biografie zo vertelde de schrijver. Ik kijk er vol spanning naar uit.

Aan de hand van uniek materiaal reconstrueert Robbert Ammerlaan de belangrijkste gebeurtenissen en ontwikkelingen in leven en werk van Harry Mulisch: de relatie tot zijn ouders het vertrek van zijn moeder de oorlogsjaren de dood van zijn vader de ontdekking van zijn schrijverschap zijn liefdes en vriendschappen de totstandkoming van zijn belangrijkste werken de verhouding tot zijn collegas de geboorte van zijn kinderen. Zijn eigen land is vooral een biografisch reisverhaal: het verslag van een ervaring van een avontuurlijke zoektocht in Mulisch literaire laboratorium een reis die nieuwe feiten aan het licht brengt verklaringen oplevert verrassende vondsten doet onbetreden terrein verkent en onbekende schatten opdelft. Bij zijn leven was Harry Mulisch een opvallende publieke figuur die bewondering oogstte maar ook antipathie opriep die volop zichtbaar was maar voor de meesten toch onbekend en ongrijpbaar bleef. Toon meer

Best Book: