πŸ“š Elfin - Shanti Schiks (17-Sep) - ebook Downloaden

Elfin
Boektitel : Elfin
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 208 pagina's
Jaar : 17-Sep
Categorie : Biografien & Waargebeurd, Managementboeken, Managementboeken
Uitgever : Kosmos Uitgevers
Taal: Nederlands

Ik heb het boek in n ruk uitgelezen. Het eerste deel met veel afschuw en verdriet. Tweede deel zeer inspirerend met lessen die op meerdere vlakken toepasbaar zijn! Heel veel bewondering voor hoe Shanti om gaat met dit verlies!

wonderbaarlijk hoe iemand na een jaar dat dit trauma is overkomen zo'n krachtig boek weet te schrijven. Het heeft een duidelijke chronologie waardoor ik me goed kon verplaatsen in de schrijfster. Echter het pad dat zij kiest na het ongeluk is uniek. En de manier waarop ze dit beschrijft maakt indruk. Soms valt ze inderdaad in herhaling maar dat heeft mij niet gestoord. De essentie van shanties pad en werk lijkt soms zo onwerkelijk dat herhaling op bepaalde momenten zeker niet ongepast is. indrukwekkend boek makkelijk te lezen zet aan tot denken

Ongelooflijk aangrijpend verhaal. Shanti kan erg goed schrijven en haar gevoel verwoorden. Aantal keren tot tranen geroerd. Een must read ook voor mensen die op enige wijze met verlies te maken hebben (gehad); Er komen mooie handvatten uit naar voren.

Het verlies van een kind is een onvoorstelbare gebeurtenis. In de zomer van 2016 overkwam het auteur Shanti Schiks toen haar ex hun 11 maanden oude zoontje Elfin om het leven bracht. In dit boek schrijft ze voor het eerst over deze tragische gebeurtenis. Naar aanleiding van haar eigen verhaal werkt de sociaal-pedagogisch hulpverlener momenteel aan de S-Elfin methode. Daarbij worden mensen door middel van oefeningen geholpen na een onmetelijk verlies opnieuw te leren vertrouwen op hun intutie en weer open in het leven te staan.

Recomended Book: