✅ In de tuin van het beest - Lela Slimani (09-Dec) - ebook Downloaden

In de tuin van het beest
Boektitel : In de tuin van het beest
ISBN: Android (smartphone en tablet) | Kobo e-reader | Desktop (Mac en Windows) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-reader
Totaal Pagina's : 165 pagina's
Jaar : 09-Dec
Categorie : Literatuur & Romans, Literaire romans,
Uitgever : Lela Slimani
Taal: Nederlands

Door de reviews dit boek gekocht voor de vakantie. Regelmatig seksscnes (dat weten we allemaal nu wel sinds 50 shades...). Daarnaast vond ik het einde wat open en abrupt.

Geschreven bij In de tuin van het beest

Geschreven bij In de tuin van het beest

Adle is journalist getrouwd met een lieve man en moeder van een peuter. Maar Adle is ook wanhopig verslaafd aan seks. Seks om een onbestemd verlangen te sussen om te ontsnappen aan de banaliteit van het bestaan. Ze spreekt voortdurend af met vreemde mannen op anonieme plekken. Ze leidt een dubbelleven inclusief geheim telefoonnummer en e-mailaccount. Wanneer haar man dit ontdekt verhuist het gezin naar het platteland weg van de verlokkingen van de grote stad. Kan Adle de verleiding weerstaan wanneer ze alleen teruggaat naar Parijs voor de begrafenis van haar vader? In nietsverhullend taalgebruik schetst Lela Slimani de intense begeerte van een vrouwelijk lichaam en laat ze je de destructie van een verslaving keihard voelen.

Best Seller: