πŸ‘ Boek Downloaden Gekaapt! - Thea Beckman 2003

Gekaapt!
Boektitel : Gekaapt!
ISBN10: ISBN-10: 9056375164
Totaal Pagina's : 133 paginas
Jaar : 2003
Categorie : Kinder- En Jeugdboeken Fictie Kinderboeken (10 Tot 12 Jaar)

Bestsellers :

  • πŸ“š Boek Downloaden op kobo Gekaapt! - Thea Beckman 2003
  • Gekaapt! Thea Beckman Omslagillustratie: Martijn van der Linden Kampen 1399. Gerlof de enige zoon van koopman Pieter Eekhout monstert aan op de Sint-Anna voor zijn eerste handelsreis over zee samen met zijn oom Josef. De reis verloopt echter heel anders dan Gerlof had verwacht als ze op volle zee de bende van Godeke Michaels en Claus Stortebeker tegenkomen de beruchtste piraten van de Westerzee. Gerlof en zijn oom worden als gijzelaars meegenomen en pas losgelaten als Gerlofs vader een flinke som losgeld heeft betaald. Gerlof is diep verontwaardigd - die piraten stelen en misdragen zich maar zonder dat er iemand ingrijpt. Zoveel onrecht vraagt om een vergeldingsactie! Tegen de wil van zijn vader in besluit hij zich aan te sluiten bij de oorlogsvloot die op strafexpeditie gaat om wraak te nemen op de kapers. De belevenissen van Gerlof worden afgewisseld met het verhaal van Gerlofs zusje Gese. Haar liefde voor de koopman Simon van Utrecht wordt door Pieter Eekhout streng verboden. Gese is echter koppig en weigert zich bij het besluit van haar vader neer te leggen. De Kampense koopman heeft op die manier niet alleen heel wat te stellen met zijn vrijgevochten zoon maar ook met zijn eigenzinnige oudste dochter. In Gekaapt! schetst Thea Beckman een levendig beeld van de veertiende-eeuwse Hanzestad Kampen. Op de haar bekende wijze voert ze de lezer mee terug in de tijd en laat hem de gebeurtenissen met Gerlof en Gese meebeleven. Een boek dat in de boekenkast van geen enkele Thea Beckman-fan mag ontbreken! Lees ook: - Een recensie van haar nieuwste boek Gekaapt!; - Een reis door de boeken van Thea Beckman; - De brieven die Simone van der Vlugt en Abdelkader Benali aan Thea Beckman schreven; - Een artikel over de toekomstboeken van Thea Beckman Kinderen van moeder aarde Het helse paradijs en Het gulden vlies van Thule. - Het Thea Beckman-ABC; - De column van Thea Beckman in de Lemniscaatkrant; - Een recensie van Kruistocht in spijkerbroek. Andere boeken van Thea Beckman: Kruistocht in spijkerbroek Hasse Simonsdochter Triomf van de verschroeide aarde Geef me de ruimte! Het rad van fortuin Stad in de storm De Gouden Dolk De val van de Vredeborch Het geheim van Rotterdam De Stomme van Kampen Kinderen van Moeder Aarde Het helse paradijs Het Gulden Vlies van Thule De doge-ring van Veneti Saartje Tadema Vrijgevochten Een bos vol spoken De verloren schat Wij zijn wegwerpkinderen Mjn vader woont in Brazili Wonderkinderen Zwerftocht met Korilu Het wonder van Frieswijck Kruistocht in spijkerbroek Kruistocht in spijkerbroek filmeditie

    Conceptstore Gekaapt & Gekaapt Mini Amsterdam

    Conceptstore Gekaapt brengt een unieke inspirerende mix van veelal duurzame producten op het gebied van fashion interieur en lichaamsverzorging.

    Boekverslag Nederlands Gekaapt! door Thea Beckman (2e klas ...

    De titel van het boek is Gekaapt!. De uitgeverij is Lemniscaat en het jaar van de 1ste uitgave is 2003. Ik heb het boek gekozen omdat ik dit boek net gelezen had en het wel leuk vond dat er 2 verhalen door elkaar liepen (die van Gerlof en Gese). De verklaring van de titel: Het schip waarop Gerlof vaart wordt gekaapt.

    Gekaapt! door Thea Beckman | Scholieren.com

    Gekaapt! door Thea Beckman

    Gekaapt | I amsterdam

    Na 4 jaar en 8 succesvolle pop-up locaties gooit Gekaapt definitief het anker uit op de Kinkerstraat 320. Net als in de pop-up stores hebben de producten duurzaamheid als gemene deler. Je vindt bij Gekaapt daarom een breed assortiment aan duurzaam geproduceerde producten op het gebied van fashion interieur food en lichaamsverzorging.

    Gekaapt! | Standaard Boekhandel

    Gekaapt! Thea Beckman Omslagillustratie: Martijn van der Linden Kampen 1399. Gerlof de enige zoon van koopman Pieter Eekhout monstert aan op de Sint-Anna voor zijn eerste handelsreis over zee samen met zijn oom Josef.

    Kleding - Conceptstore Gekaapt

    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website gaan we er vanuit dat ermee instemt.

    bol.com | Gekaapt ! Thea Beckman | 9789034519061 | Boeken

    Kampen 1399. Gerlof 15 jaar oud zoon van een rijke koopman gaat onder de hoede van zijn oom voor het eerst mee op handelsreis om de havens en markten van het Hanzeverbond te leren kennen. Midden op zee wordt het schip gekaapt door een beruchte piratenbende.

    Gekaapt! by Thea Beckman

    Zo blijkt nu nog steeds dat zij de schrijfster is van wie ik de meeste boeken gelezen heb ook al is het weer een tijdje geleden dat ik er voor het laatst een las. Gekaapt was niet mijn favoriet maar heeft voor mij wel een bijzoner plaatsje omdat het mijn kennismaking met Thea Beckman was.

    Gekaapt - 1.967 foto's - 67 recensies - Winkels en ...

    Gekaapt - Kinkerstraat 316-324 1053GD Amsterdam - Beoordeling van 4.7 op basis van 67 recensies 'Super originele cadeautjes en nu ook heerlijke shop...