✅ Expeditie schetsboek - Cyarin - Laura Brouwers (18-Nov) - Boek Downloaden op kobo

Expeditie schetsboek - Cyarin
Boektitel : Expeditie schetsboek - Cyarin
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 160 pagina's
Jaar : 18-Nov
Categorie : Tekenen & Tekeningen, Creatieve hobby's, Creatieve hobby's
Uitgever : Kosmos Uitgevers
Taal: Nederlands

Expeditie schetsboek. Inspiratie en oefeningen van tekenaar tot tekenaar. Door Cyarin. In dit boek geeft Cyarin (oftwel Laura) ons een inkijkje in haar tekenwereld. Hoewel ze zelf geen professionele opleiding heeft gevolgd geeft ze in dit boek heel wat tips en tricks die klinken als wat je op de kunstschool zou leren (zoals je tekening even omzetten naar zwart-wit om te zien of je kleurstelling klopt en een voet is ongeveer even groot als een onderarm). Nuttige kleine en grote dingen die het tekenen makkelijker maken. Haar taal is doorspekt met Engelse uitdrukkingen en woorden iets te veel naar mijn zin maar dat zal wel bij de scene horen. (Of ik word oud dat kan ook.) Maar als je daar overheen leest lees je heel wat boeiende dingen. Laura is zo eerlijk om ons echt een blik achter de schermen te tonen dus ook haar schetsen en onafgewerkte tekeningen. Online zie je natuurlijk alleen maar de gelukte werken van kunstenaars Op deze manier zie je dat het om oefenen oefenen en oefenen draait. Je ziet ook dat af en toe uit je comfortzone stappen (qua techniek model-houding of onderwerp) in eerste instantie tot minder goed gelukte tekeningen kan leiden maar dat het heel belangrijk is om te groeien en je eigen stijl te vinden. Door stap voor stap tekeningen een filmpje (aan de hand van een QR-code) en alle goede raad (berustend op ervaring) helpt Cyarin je om enthousiast je betere zelf te worden. En dat is volgens mij het belangrijkste dat een lerares kan aanreiken: goesting. Merci Laura dus.

Ik kreeg dit boek voor mijn verjaardag van een vriendin en ben er superblij mee! Ik volgende Cyarin al langer op Instagram en vind het heel leuk om te lezen hoe ze zo groot op social is geworden en hoe ze haar illustraties maakt. Daarnaast zitten er veel tekeningen in wat het een tof boek maakt dat je ook open op tafel kan leggen.

Ik volg Cyarin al heel lang op insta en dit boek is echt geweldig als je meer wilt weten over haar tekeningen en manier van werken. Echt een inspirerend boek met leuke tips om je eigen stijl te krijgen en ontwikkelen.

In Expeditie schetsboek laat Laura Brouwers beter bekend als Cyarin (Instagram: @ Cyarine) zien hoe ze te werk gaat en geeft ze volop tips en tekenoefeningen. Laura staat bekend om haar schitterende illustraties: ze maakt prachtige illustraties in mangastijl met een sexy tintje en een vleugje Disney. In haar boek vertelt ze ook over haar bijzondere carrire haar motivatie het wereldwijde succes van haar Instagramfeed en laat ze zien wat haar inspiratiebronnen zijn. Een prachtig inspirerend kijkboek vol kleurrijk artwork voor liefhebbers van tekenen en mangastijl.

Recomended Book: