πŸ‘ De snor van J?zsef Kiprich - Michel van Egmond (15-Sep) - Boek Downloaden op kobo

De snor van J?zsef Kiprich
Boektitel : De snor van J?zsef Kiprich
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 382 pagina's
Jaar : 15-Sep
Categorie : Sport & Outdoor, Voetbal, Voetbal
Uitgever : Vi Boeken
Taal: Nederlands

Het boek leest heerlijk weg zoals alle boeken van Michael van Egmond. Ook voor de niet-lezers onder ons zoals mij. Leuke weetjes over Feyenoord en over spelers kom je te weten.

Prachtige verhalen en anekdotes! Leest als een trein voor iedere Feyenoord fan. Met de koude maanden in zicht een mooi kado voor de decembermaand.

Michel van Egmond heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. Dit boek is zoals de omschrijving zegt een samenvatting van de beste Feyenoord verhalen. Het geeft de verhalen weer achter de spelers en het legioen.

Bestseller-auteur Michel van Egmond (Gijp Kieft,Topshow) schrijft al meer dan twintig jaar als insider over Feyenoord. In deze bundel zijn z'n beste verhalen samengebracht. Het zijn verhalen die gaan over Willem van Hanegem Jozsef Kiprich en de onvergetelijke Coen Moulijn natuurlijk maar ook over Gerard Meijer over Chris Gyan Ove Kindvall en de excentrieke Mike Obiku. Ze gaan over de magie van De Kuip over de kracht van het Legioen over de alles verblindende fonkeling van de Europa Cup 1 en het mislukken van ontelbaar veel spitsen. Ze gaan over succes en teleurstelling over vreugde verdriet trots maar bovenal over hoop want Feyenoord is de club van eerst geloven en dan zien.

Best Book: