πŸ‘ Onhoudbaar - Linwood Barclay (18-Apr) - Boek Downloaden op kobo

Onhoudbaar
Boektitel : Onhoudbaar
ISBN: 9789022582824
Totaal Pagina's : 368 pagina's
Jaar : 18-Apr
Categorie : Thrillers & Spanning, Detectives, Politiethrillers
Uitgever : Boekerij
Taal: Nederlands

Van het begin tot het einde wil je alleen maar lezen lezen lezen in deze geweldige Barclay. Persoonlijk vind ik de man beter dan Coben. Dit boek is erg meeslepend nergens langdradig heel erg spannend en vooral mysterieus. Het is n van de beste thrillers die ik ooit las. En wanneer je dan denkt dat je alles hebt gehad komt Barclay ook nog eens met een geweldig einde. Top boek!

Ik heb het boek in het Engels gelezen omdat ik niet kon wachten op de Nederlandse versie. Achter elkaar uitgelezen en zo jammer dat het weer uit is. Nou maar wachten op zijn volgende boek! Superspannend en hoofdpersonen uit zijn vorige boeken maar goed op zichzelf te lezen.

Spannend goed opgezette thriller met twee duidelijke verhaalijnen die goed bijelkaar komen. Kracht van Barclay om spanning in te brengen in een verhaal over gewone mensen.

Race-tegen-de-klok thriller over een familie met een donker geheim blijft je tot op de allerlaatste bladzijde op het verkeerde been zetten Voor de fans van Harlan Coben Als een tiener door een dronken bestuurder wordt dood-gereden is het stadje Promise Falls in rep en roer. Dat de dader niet veel ouder was dan het slachtoffer is bijzaak: het enige wat er voor de inwoners toe doet is dat hij overduidelijk schuldig is en een veel te lage straf heeft gekregen. Al snel worden de jongen en zijn familie op de vreselijkste manieren bedreigd. De familie schakelt privdetective Cal Weaver in die merkt dat het hele stadje uit is op wraak. Het kan niet lang meer duren voordat iemand het heft in eigen handen gaat nemen. Cal vreest dat er nog meer slachtoffers zullen vallen. De pers over de boeken van Linwood Barclay "Barclays kracht zit in het beschrijven van doodgewone families die ongewild geconfronteerd worden met kwade zaken.' VN Detective en Thrillergids "Een regelrechte masterclass in het hedendaagse thrillergenre.' Het Parool "Moeilijk weg te leggen als je de eerste pagina's eenmaal achter de kiezen hebt.' Dagblad de Limburger "Barclay behoort tot de beste thriller-schrijvers.' Dagblad van het Noorden "Uitermate ingenieus.' Vrij Nederland Toon meer

Best Book: