✅ De Liefste Kusjes Zijn Voor Jou - Harmen van Straaten (mei 2008) - ebook Downloaden

De Liefste Kusjes Zijn Voor Jou
Boektitel : De Liefste Kusjes Zijn Voor Jou
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 28 pagina's
Jaar : mei 2008
Categorie : Kinderboeken, Prentenboeken, Prentenboeken
Uitgever : Pimento
Taal: Nederlands

Een prachtig boekje zo lief en ontroerend,leuke lieve korte gedichtjes geweldig boekje om te lezen uit voor te lezen en om bij een gelegenheid kado te doen. Zelf heb ik dit boekje aan iemand kado gedaan die in verwachting was en zij schoot helemaal vol.

Een heerlijk boekje over kusjes geven. Schattige tekeningen geweldig lieve teksten en leuk op rijm. Onze dochter van 3 is er helemaal lyrisch van en we moeten het elke avond lezen. Hadden het geleend van de bieb maar schaffen het nu zelf aan. Dat worden meerdere exemplaren (ook voor 2 vriendinnetjes) want het is ook heel leuk om kado te geven!

Geschreven bij De liefste kusjes zijn voor jou

Duizend kusjes en nog meer kan ik geven keer op keer. Maar de liefste kusjes zijn voor jou omdat ik heel veel van je hou! In dit vrolijke prentenboek trekt een bonte stoet mensen voorbij. Ze willen allemaal hetzelfde: een kusje geven en er een krijgen. Maar de ene kus is niet de andere. De zoentjes van mams en paps zijn heel anders dan die van Babs. En opa Ko geeft kusjes als een eskimo. Iedere dag krijg je wel een kusje. Als je jarig bent krijg je er heel veel en als je ziek bent heel voorzichtig een voor het beter worden. Er zijn kusjes voor lekker slapengaan en tegen nare dromen. Maar in de mooiste dromen zijn de liefste kusjes voor jou omdat ik heel veel van je hou! Harmen van Straaten heeft een verwarmend boek geschreven en getekend een boek om te zoenen!

Recomended Book: