✅ De nederlandse mode in 100 kledingstukken - Milou van Rossum (oktober 2016) - Boek Downloaden op kobo

De nederlandse mode in 100 kledingstukken
Boektitel : De nederlandse mode in 100 kledingstukken
ISBN: Nee
Totaal Pagina's : 256 pagina's
Jaar : oktober 2016
Categorie : Boeken, Mode,
Uitgever : de Geus
Taal: Nederlands

Nu al een klassieker (Fiona Hering Het Parool) Voortreffelijk (John de Greef Elsevier) Laat u verrassen door de diversiteit van de Nederlandse mode (Bregje Lampe de Volkskrant ****) Met humor (Loretta Schrijver in Koffietijd) Een topper voor op de Sinterklaas-verlanglijst (Harper's Bazaar)

Een levendig verhaal over klassiekers van de Nederlandse mode. Wat het leuke is: zowel de witte Hema-onderbroek wordt uitgelicht als een smoking van Viktor & Rolf. En het bekende jasje van ontwerper Jan Taminiau gemaakt van Nederlandse postzakken. Veelzijdig dus vlot geschreven en leerzaam. Een kijkje in de Nederlandse modegeschiedenis. Leuk om zelf wat van op te steken en ook ideaal om cadeau te geven.

prettig geschreven en vormgegeven. leuk voot kenners en voor geinteresseerden. een complimentje extra voot de cadeauverpakking.

Voor De Nederlandse mode in 100 kledingstukken selecteerde Milou van Rossum een van Nederlands topjournalisten op modegebied de 100 meest in het oog springende kledingstukken die Nederland als modeland kenmerken. Samen met een van de opmerkelijkste beeldmakers op modegebied Daan Brand duidt Milou van Rossum het hele scala van laag tot hoog van de witte Hema-onderbroek tot en met de couture van Jan Taminiau. Dit boek neemt je bij de hand praat je bij en is een lust voor het oog.

Best Seller: